10/06/2013

Baslik yok lan

Pazar günlerini hiç sevmiyorum ben ya. Benim için çok sıkıcı geçiyor. Anneciğim de her işi bu güne yüklediği için hiç bir şey yapmadan salak gibi oturma planlarım alt üst oluyor. Birazdan ev temizlenecek, sonra yemek yapılacak. Sonra ütü falan derken hop akşam oldu çok şükür ve bu kasvetli günde bitti. Güneşi Beklerken dizisi var bu akşam. Geç vakite almadılar ise onuda seyreder yatarım ben. Hadi eyvallah.


6 yorum:

  1. Dün de ben aynı şeyi söylüyordum.. Pazar günlerini sevmiyorum, çok sıkıcı, bunaltıcı, iç karartıcı bi gün gibi geliyor.. Ertesi gün iş var diye değil ama sonsuza söyledim o da eşin olunca sıkıcı gelmez dedi, haklı belki de..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi bilmiyorum canim esim olursa bu duygu degisir mi degismez mi. Belki esimle pazar günlerini disarida gecirirsem büyük ihtimal olabilir ;)

      Sil
  2. Bu tam bir Pazar klasiği canım. Ben de öyleyim, temizlik, çamaşır, ütü, yemek, duş derken akşam oluyor. Ancak akşam uzanıp keyif yapabiliyorum kitabım ile.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap ile keyif yapmakta bir baska fakat ben dün aksam dizi bakarak keyif yaptim. Öptüm.

      Sil
  3. aynen bekarlık günlerim geldi aklıma tipik pazar günümü anlattınız ama evlenip hele birde cocuk olunca hepsi değişiyor bazen o günleri bile özlüyorsunuz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sükredeyim yani öyle mi? Anladim ben :) Aldim mesaji Demetcigim

      Sil