3/21/2014

Benden, Senden, Bizden

*Burayı ihmal ediyorum. Aslında burası benim mabedim. Kaçmak istediğimde buraya gelirim. Gizli yazmak istediğimde buraya gelirim. Küfür edince buraya gelirim. Son zamanlarda pek bir faaliyet yok aslında hayatımda. Üniversite tatildeydi. Pazartesi başlıyor çok şükür. Evde oturmaktan bunaldım.
Bu arada bol bol çalıştım. Bir sürü kitap okudum ve arkadaşlarımın doğum günlerine katıldım. Evlenenler oldu bu arada. Heveslendim. Otur oturduğun yerde, üni bitecek ilk önce dedim.

*Bir arkadaşım bebek bekliyor. Mart'in altısı diye hatırlıyordum meğerse Mart'in ondokuzuymus. Bu gün 21. Mart, bebek hala gelmedi. Beyefendi de biliyor bu dünyanın ne boktan bir yer olduğunu.
Ben olsam, bende gelmem. Annemin karnında yüzer dururum. Oh mis.

*Sebastian'in en sevdiğim arkaslarindan olan K. bayanın bu gün doğum günü. Bizi diğer arkadaşlar ile evde oturmaya davet etti.
Doğum günü hediyesi olarakta bisiklet kilidi istemişti. Fakat bana gönderdiği mesajı diğer arkadaşlara da gönderdiği için birden fazla kilite sahip olmasın diye almadım.
Onun yerine daha cici bir şey aldım ve yiyecek bir şeyler yaptım. Birazdan giderken beraberimde götüreceğim.

*Yarın da Sebastian'in diğer arkadaşlarının kına gecesi. Bizim bildiğimiz gibi kına gecesi değil tabi ki. Polterabend dedikleri. Gelenler beraberinde eskimiş porselenlerini getiriyor ve girerken kapıda kırıyorlar. Evlenecek çift tüm akşam kırılan porselenleri temizlemekle uğraşıyor. Gerçi Denyo ve Tina Polterabend'i her zaman gittikleri kilerde yapacaklar. Kimsenin orada porselen kıracağını zannetmiyorum çünkü yanda çocuk yurdu var.



Not: Isimler ya kisaltilmis yada degistirilmistir. Ama anlattiklarimin hepsi gercektir. Bir tek Sebastian'in adi degistirilmedi ona da Sheldon diyorum ara sira.

6 yorum:

  1. Zorlamayla da yazılmıyor ki ama.
    Mabet dursun.
    Sessiz ya da gürültülü.
    Dursun bir kenarda.
    İhtiyaç olunca buluşuruz burada :)

    YanıtlaSil
  2. olsun, sen yine de ara sıra daha sık uğra, içini dök, ne bilim düşüncelerini yaz, bir şeyler yap :) ben her gün kontrol ediyorum, bir şey göremeyince üzülüyorum.
    seviyorum seni takip etmeyi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim Baligim benim. Tamam buraya daha cok yazacagim.

      Sil
  3. Yaz ara sıra ama yaz ara sıra. Sen bunu bilince zaten ne zaman yazacağını bilirsin, yazdıkça açılırsın. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkür ederim Ruhsuz Atmaca. Canimsin :)

      Sil