7/24/2013

Yogun olmak zor

Yoğun bir dönemden geçiyorum aslında. Son dönem dedim ve sınavlara inek gibi asildim. İki tanesini geçtim. Birinden kaldım :( Cuma günü bir sınavım daha var. Ramazan geldi, oruç tutacağım, dokuz yaşından beri tutuyorum dedim. Bir tek çok önemli sınav günü tutmadım.
Bu arada Sebastian ile haftada bir kere görüşür olduk. Ben her gün okulda arkadaşım M. ile ders çalışıyorum, Sebastian evde tez yazıyor.
Cumartesi günü hoca Sebastian'a mail atmış, salı günü üniversiteye gelin tezinizi konuşalım diye.
Sebastian'da dün üniversiteye geldi, hocası ile görüştü. Bu güne kadar yaptıkları pek iyi değilmiş. Sonra bütün gün yanımda oturdu, ben ders çalıştım, o bilgisayarında tez çalıştı, ara ara twitter'e baktı.
Akşam eve dönerken beni arabası ile istasyona bıraktı. Arabadan inerken oruç olduğumu bildiği için yüzümü iki elinin arasına alıp, yanagima bir buse kondurdu benden vedalaştı. Haftaya yine her gün ofiste çalışıyorum ve ofisten sonra bir kaç gün buluşmaya karar verdik.
Yoğun olmak zor.

Görsel alintidir.

6 yorum:

  1. Ders çalışmaktan nefret eden ben saygı duyuyorum bu azmine canım, valla helal olsun. Bu kadar çok çalışıyorsun ya en güzel işler seni bulsun inşallah...

    YanıtlaSil
  2. Cok tesekkür ederim canim benim. Insallah dedigin gibi olur. Öpüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Başarılar diyim sana o zaman :) Ders çalışmak hakkında konuşursam soğuyup bırakırsın eminim :P Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkür ederim kimsecik. Iki gündür evimde dinleniyorum. Atlattim sinavlarimi.

      Sil
    2. Hadi geçmiş o zaman :))

      Sil
    3. Evet cok sükür. Tesekkür ederim.

      Sil