10/25/2013

Doctor Who


Boş bıraktım buraları biliyorum ama fazla anlatacak bir şeyim yok. Hikayelerim bitti, sözlerim sustu sanki. Günlük haline getirmek istemiyorum blogu, aslında buraya kaçmak en güzeli.
Evdeyim bu aralar. Oturma odasında bulunan üçlü koltuk ile bir bütün oldum bir haftadır. Sebastian da bana mesaj atıp duruyor. Nasıl oldun? Bu gün kendini nasıl hissediyorsun? Ağrın var mı? Biraz rahatsızım da. Bilenler bilir, detaya girmiyorum.
Yazı yazmaktan, hikaye kurmaktan, hayal üretmekten korkar oldum. Herşey aleyhime kullanılacakmış gibi hissediyorum bazen.
Ne zamandır müzik dinlemediğimin de farkındayım. Çok özledim aslında. Şöyle sakin kafa ile oturup bir filim seyretmek istiyorum yatakta uzanıp yan yattığım anda uykum geliyor bu sefer filimin hepsi uçup gidiyor.

Bir arkadaşım tiyatrolarda, sinemalarda en son vizyona ne girecek işi gereği haber alıyor. Doctor Who dizisini seyrettiniz mi hiç? Handı şu mavi polis kutusu ile zaman içinde gezip ilginç hikayeler yaşayan adam. Ha işte o dizinin 23.11.2013 tarihinde sinemada jübile bölümü var. Dün Katharina mesaj attı. Gelirmisin dedi. Tabi ki gelirim dedim. 15€ giriş ve üç boyutlu filim. Oh, çok sevinçliyim.
Kendim için bir şey yapayım bari. Zamanda ışınlanma makinesi asla olmayacak ama ben yinede seviyorum bu düşünceyi.

7 yorum:

  1. Yeni rastladım, bir yorum bırakıp kaçayım. Kafa Dergi'ye beklerim... :)

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Vallahi simdi sabirsizlik ile bekliyorum Maviye iz süren :) Bu arada ben senin blogunda yaptigim yorumlara cevap gelip gelmedigini kontrol edebilmek icin mail ile abone olamiyorum. :(

      Sil
  3. yorumun altında beni bilgilendir kutusu var ya
    ben ordan takip ediyorum sen de öyle yapabilirsin canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet biliyorum canim ama senin sayfanda ben o beni bilgilendir kutusunu göremiyorum ne yazik ki :(

      Sil
    2. hadiii
      niye acaba?
      dur bi araştırayım
      :)

      Sil
    3. Cok tesekkür ederim canim. Arastir bakalim. Belki de sirf bana mahsus bir sorun.

      Sil