1/15/2013

Arada bizde moku yemesek bari :)

Size bu yazımda iki kadın bir adamdan bahsetmiştim. Olaylar böylelikle bitmedi tabiki.
Benim arkadaşım dediğim bayanla adam yılbaşından sonra tekrar buluştu. Adam bayanın evinde bulunan eşyalarını iade etmek bahanesiyle arkadaşımın evine gitmiş, orada oturup ağlamış, aslında onu sevdiğini fakat esas kadının evlilik tarihi bile belirlediğini ve kendisinin kafasının karsik olduğunu anlatmış.

Ben arkadaşımın yerinde olsam eşyalarımı elinden alır, içeri bile almazdım bu nalet adamı ya neyse.
Adam arkadaşıma ilişkilerine yeniden bir şans vermek istediğini ve gerçekten bu sefer esas kadından ayrılmak istediğini söylemiş.
Arkadaşımın gözü hala kör galiba buna ihtimal vermiş olacak.

Aradan bir kaç gün geçiyor ve adam arkadaşımı arıyor ve telefonda vazgeçtiğini, başka bir şans istemediğini söylüyor.
Evlilik tarihinin kesinleştiğini söylüyor. Arkadaşım tabiki soklarda, bu arada esas kadın telefonu alıyor ve arkadaşım esas kadınla da konuşuyor. Ben olsam kadınla konuşmaz, telefonu ikisinin de suratına kapatırdım.

Tabi kadınlar telefonda bir güzel ağız dalaşına giriyor ve telefonlar çat kapanıyor.

Arkadaşım o akşam evinde kardeşinin erkek arkadaşının doğum gününü kutlamak için parti düzenliyor. Partinin tam ortasında kapının önünde zirenlerle bir polis arabası duruyor ve 3 memur iniyor arabadan. Arkadaşımın kapısı çalınıyor ve polislerin gergin olduğu yüzlerinden belli oluyor.

Adamın eli boş durmamış ve polisi arayıp arkadaşımın piskolojisinin bozuk olduğunu ve kendini intihar etmesinden korktuğunu söylemiş. Senaryoya bakarmisiniz? Kötü bir korkunç filimi gibi. Arkadaş tabiki soklarda.
Bütün bunları arkadaşımdan dinlemedim. Kendisi üniversiteden başka bir arkadaşımıza anlatmış ve perşembe akşamı hepimiz buluşacağız.
Sen onu bırak, asıl piskopat adam bence. Benim gözüm onu tutmamıştı zaten. Arada bizde moku yemesek bari :)

10 yorum:

  1. Kişileri tam tanımıyorum ama yazından anladığım kadarıyla yorum yapıyorum. Arkadaşın bence üzülmesin sevinsin. Böyle tuhaf insandan korumuş Allah onu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim benim, arkadasima da tepkimi belirtmistim diger yazida. Arkadasim hem sevinsin ve artik bu adama yeniden bir sans verme olasiligini düsünüp salaklik etmesin bi zahmet ;)

      Sil
  2. Geçen yazından sonra dedim ki, tamam kız artık anlamıstır, adamla görüsmez. Diye ama nerdeee, acaba yine görüsecek mi diye merak ediyorum. Su, benden sana tavsiye fazla karısma gün gelir sen suclanırsın, yasadım biliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende karismayi düsünmüyorum zaten. Sadece dinleyiciyim. Sinirlerimi bozdu bu olay benimde zaten. Arkadasim dedigim hanim da zaten sadece ortak arkadaslardan dolayi ara sira görüstügüm bir insan. Benim bu konu ile ne merhametim var, nede anlayisim.

      Sil
  3. Bence sorunlu olan kim çok belli de neyse!
    Kuzum arkadaşının yanında olacağına eminim ama demek ki arkadaşının da böyle şeyler yaşaması gerekiyormuş adamın iç yüzünü görmesi için.
    Dilerim ki çok çok mutlu olur ve erkeklere olan güvenini yeniden kazanır...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorunlu belli seninde dedigin gibi canim. Arkadasim da umarim anlar bir hata yaptigini. Esas kadinla iliskisini bitirmedigi halde adamla bir senedir görüsmesi büyük bir hata bence.

      Sil
  4. O değil de asıl öteki kadın bunca olaydan sonra nasıl güvenip evliliğe doğru adım atabiliyor :3
    Yol yakınken dönsene madem adam daha evlenmeden ne mal olduğunu belli etmiş.
    Arkadaşına zaten diyecek laf yok şu aralar, o zaten kendine yenik düşmüş durumda.. :/
    umarım ders alır bu olaydan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diger kadin bunu tamamen kabullenmis ve aslinda benim arkadasimin sucu oldugunu ve adamin sadece sarhos oldugu zamanlarda arkadasima ugradigini, yani yaptigi herseyde zaten kendinde olmadigini söylemis. Gözü kör demek buna deniyor herhalde :/

      Sil
  5. Bu konuda hatasız kimse yok bence. Esas kadın da, arkadaşın da, adam da hatalı... Ama insanların kendi içlerinde ne yaşadığını da bilemeyiz işte. Sen yine arkadaşını teselli et ama umarım bir an önce arınır bu ilişkiden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki ne yasadiklarini bilemeyiz. Disaridan yorum yapmak kolay. Yinede hepsi hatali ve ben arkadasimin o adama tekrar bir sans verme olasiliginda, yada hala onu koruma mekanizmasini calistirmasi durumda bu konudan kendimi soyutlayacagim.

      Sil