1/28/2013

Masallara doyali cok oldu

alinti: http://weheartit.com/entry/38597522/via/NineSck
Aslında biz onunla çocukluk arkadaşıyız. Ailelerimiz dost ve her haftasonu bir araya gelen aileler sayesinde hep bir arada olmak zorunda kaldık. Benden beş yaş küçük olduğu için, ne yapacağım ben bununla, ha bire peşimde diye evde sinirlenerek dolanırdim, haftasonları kabusa dönüşürdü.
İlerleyen yaşlarda arkadaş olabildik tabiki. Ben büyümüş abla olmuştum, oda evde ki tek kız çocuğu ve son beşik olmasından dolayı havai, saçlarını savura savura dolanan ufak bir kız çocuğu.
Bazen çok sinir oluyordum ona. Kendine göre bir havası vardı ve bu havasını genellikle ailesine karşı maddi şeyler için kullanırdı.

Son bir kaç senedir durum yine aynı. Her sene yeni alınan MacBook'lar, yer sene değiştirilen telefonlar ve şimdi de yeni bir arabası var. Evlenmeyi düşünüyor tez zamanda. Üni bitecek ve o hiç sevmediğim Allahın krosuna varacak. Bakalım o kro ona her istediğini alabilecekmi? Sanmıyorum.

Demem o ki son zamanlarda Facebook sayesinde insanlardan soğumaya başladım. Her yediğini, her içtiğini yayımlamaları bana çok gülünç geliyor. Evet instagramda bende bazen yemek fotoları paylaşıyorum ama sonra olmayanlar geliyor aklıma, kızıyorum kendime.

"Ay yeni arabam, ay yeni telefonum, ay yeni bilgisayarım" gibi yazıları okumaktan bıktım bu kızın. Allah gözünü doyursun. Annesine, babasına sorarsan ayın sonunu zor getiriyorlar. Inanmıyorum. Kimse bana masal anlatmasin.

6 yorum:

  1. :)
    Yorum yazim dedim unuttum yazacağımi , *Allahın kirosuna koptum* :)))...
    Bazıları ,sonradan görmeler, inan bana SONRADAN gercekten görüyorlar dünyanın kaç bucak olduğunu bırak şimdi cossunlar havalansinlar her yaprak toprakla temas eder bir gün ...yazık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende senin ayni yorumu iki kere göndermene koptum. Evet bu benim meshur lafimdir unutmadiysan, Allahin kirosu iste. Sinir oluyorum.

      Sil
  2. Aman değme evlensin. Evlensin de görsün dünyanın kaç bucak olduğunu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evlensin, evlensin. Ama onda o anne varken, yine her zaman alir herseyini. Bizim kiroda altinda kalir.

      Sil
  3. Ben de anlamıyorum gerçekten bu kafaları. Herhalde ilgi göremedikleri dönemlerde böyle araçları kullanarak kendilerini ilgi odağı yapma çabasıyla üzerlerinde psikolojik rahatlamama mı sağlıyorlar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ilgisizlik desem yanlis, sonradan görmezlik desem bir nevi. Kafam almiyor benimde arkadasim :)

      Sil