4/15/2013

Feedly Bloglovinin yerini alirsa

Bir kaç ay önce google readerini kaldıracağını söylediği günden itibaren tüm bloglarda biraz karışıklık oldu ve ben şimdi nereden nasıl okuyacağım takip ettiğim blogları endişesine kapıldı herkes.
Bu arada bloglovin imdada koştu ve herkes bloglovin'li oldu. Fakat bloglovin benim hoşuma gitmedi.
Ben daha basit bir reader istedim. Bir kaç araştırma yaptım. Windows kullanmadığım için Ubuntu sistemi için bir kaç reader programı indirdim ve yükledim. Fakat hiç birinden memnun kalmadım. iPhone kullanıcısı olduğum için cep telefonumdan bloglarınızı okumal için feedly adında bir uygulama kullanıyorum. Uygulamayı cep telefonuma indirdikten sonra google kullanıcı ismim ile giriş yaptım ve yazılarınızı okudum. Feedly'nin beğendiğim bir yani ise bilgisayar başından okuduğum yazıları tekrar yüklememesi. Yani okunmayan yazıları güncellemesi ve ona göre bir liste oluşturması.
Dün internetten bilgisayar için tekrar bir reader arıyordum ki, bir baktım ki feedly Firefox'a eklenilebiliyormus.
Bende hemen ekledim ve artık internete girmek için firefox'u açtığımda yukarıda sağda feedly işareti var. Oraya bastığımda hemen tüm okudum bloglar karşımda. Belki sizde denemek istersiniz. Buyurun buradan tık tık

Google'den feedly firefox addon diye aratirsaniz bu sayfa cikacak. Oradan ayarlayabilirsiniz.

6 yorum:

  1. İyimiş harbiden okuduklarını elemesi, denemeye değer.. Sağol canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canim benim. Tabiki okunanlari okundu diyerek tekrar göstermemesi avantaj.

      Sil
  2. Bunu tüm bloggerlara duyurmak lazım ama Bloglovin'e çoğu geçti. Bu da daha büyük bir karışıklık yaratabilir en yapacağız şimdi ya gibilerinden bi an için. Ama bu da gerçekten güzel ve daha düzenli görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim benim ben sadece feedly'nin daha kullanisli oldugunu düsünüyorum ve tabi ki herkes istedigi programi kullanmakta özgür ;)

      Sil
    2. Bana da daha düzenli geldi gerçekten.

      Sil
    3. Daha kullanisli canim benim

      Sil