6/29/2013

Ciğer

Gezi'nin direndiği günlerde Facebook'ta yoğun paylaşımlarda bulunmuş, bazı arkadaşlarımdan uyarılmış, bir çok arkadaşımdan da destek almıştım.
İki gün önce akrabam olan birisi tarafından eklenmistim, fakat ben ekleyenin profil sahibi olmadığını tahmin ettiğim için kabul etmedim.

Size bu yazımda (bknz. yazı) ciğersiz bir adamdan bahsetmiştim. işte bu isteği gönderenin adı bu cigersizin yeğeninin adı olduğundan, yeğeninin değilde, onun beni eklediğini tahmin ettim.
Neyse biraz önce bu kisisden mesaj aldım - sen ne zaman solcu oldun yada komünist? - diye.
Bende hemen adını söyleyip senmi yazıyorsun, yine mi sen diye atarlandim.
Kolumda ki dövmenin resmini görmüş, kalkmış bana eğer ki o dövme gerçek ise boy abdestim geçmezmiş ve cenabet gezermisim diyor. Hay bin sabır. Cehaletin buradan belli işte, senden ahlak dersi alacak değilim dedim ve yeniden blok çektim.

Ben bundan sonra Facebook'ta hiç bir paylaşım yapmayacağım herhalde. Yada yaptığım her paylaşımı kime yayimlayacagimi bin kere düşüneceğim. Sinirlerimi tepeme çıkardılar akşam akşam. Allahım sen sabır ver.

4 yorum:

  1. Sen onlara bakma be kızım, beğenmiyorsa o silsin ne diye sana laf söylüyor!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onun derdi bir sekilde bana ulasmak Pia'cim. Yine baska birinin hesabi ile bana yazip beni sinirlendimeyi basardi. Bakalim daha kac hesaba blok cekecegim onun yüzünden.

      Sil
  2. Cehalet çok kötü ama böyle kendini bilmez kişiliksizlerle bir araya gelince daha da kötü...
    Hayır yani, bir insan bir insanı açık açık uyarıp, beni rahat bırak dedikten sonra o diper insan hala daha neyin peşinde olur ki? Kendi hayatı yok mu bu insanın, niye kendi işine bakmıyor?

    Hem birilerine kızıp bir şeyler yapmaya kalkma, istediğin gibi istediğini paylaş, sadece tanımadığın insanları ekleme ve gizlilik ayarlarını ''sadece arkadaşlarım'' diye değiştir.
    Uzaktan bakıp ulaşamayanlar kendiliğinden dellensin dursun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim benim artik Facebook'u bu yüzden kullanmiyorum dogru dürüst. Herkes herseye maydanoz. Twitteri anlayamiyorum dedin ya, twitter yine hic degilse aninda istedigini yazdigin ve kimsenin sana hop ne yaziyorsun, demedigi bir yer. Benim ayarlarim zaten 'sadece arkadaslarim' da fakat demek ki artik beni tanimayan birinin bana mesaj atmasini da engellemek durumundayim.

      Sil