10/30/2013

aşk meşk işleri


10 gün ayrılıktan sonra sevdiğim ile dün bir araya geldik. Kuaföre gitmiş saçlarını kestirmiş. Bu sefer çok yakışmış. Fazla kısa olunca beğenmiyorum ben çünkü. Master tezi için son gaz çalışmaya başlamış belli, bu hafta ise bile gitmiyor bu yüzden.
Onun haricinde beni özlemiş, benim onu özlediğim gibi.
Çay icermisin - diye sordu. Yok dedim bütün gün bol bol çay içtim zaten hemde şekersiz. Rejime girdim. 20 kilo vereceğim ona göre Sebastian. Ne kadar verdin? 2 kilo. Bir haftad. Gülümsedik birlikte.
Tek derdimiz kilo olsa su dünyada keşke.
Yılbaşında ne yapacaksın - diye sordum. Bilmiyorum ki dedi. Ben bu sene evde kalacağım herhalde dedim. O neden diye sordu.
Aileme artık bahane üretemiyorum, en iyisi seni tanıştırmak dedim. Tanışmayı istiyormusun ki diye sordum sonra, biliyorsun türk adetleri falan filan. Tabi ki demez mi.
Biraz kafam karışık benim ya. Evlilik teklifini almadan tanistirmayacagim herhalde. Yada şubatta sinavlarimi geçmeden söylemeyeceğim. Şimdi farklı bir durum olsa annem kafama kakacak. Tabi daldin aşk meşk işlerine ders çalışmak, sınavı geçmek, üniversite hak getire diye.

11 yorum:

  1. Sınavı hallet öyle söyle bence, sende rahat olursun şahsi fikrim :))
    Gelin olmuş gidiyorsun he.. İnşallah.. Hayırlısıyla..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dogru diyorsun Dondurmam Delim :) Hemen gelin yaptin beni. Gelin olmadan önce 20 kilo vermem sart :)

      Sil
  2. Hehehehe... evlenin siz ya! çatlak aşıklar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi en cok annemin tepkisinden korkuyorum. Ya kiyamet kopacak yada dünya batacak senden öyle ayrilacagim dermisim. Yok saka bir yana bakalim zaman ne getirecek. Catlak oldugumuz kesin. Ayrica Sebastian senin yaptigin banneri cok sevdi. Hani su sonsuzluk isaretinde oturuyoruz ya yukarida ;))

      Sil
    2. Yabancı diye tepki verirler diye mi? Bizim kültürde öyledir. Anneler ilk başta kızar ama sonra dayanmaz çocuklarına. Enişte beyde beğendiyse tamamdır. Çok anlamlı bir çizim o Sonsuza kadar hep birlikte olun tıpkı çizimdeki sonsuz işareti gibi :)

      Sil
    3. Evet yabanci diye en cokta dinlerimiz uyusmuyor diye. Ama benim umurumda degil ;)

      Sil
    4. Sen fikrin önemli canım! kimseyi de umursama. Ben ailelerin karışmasını anlamıyorum zaten, elbet iyi biriyle evlenmesini isterler kızlarının ama bazen sanki kendileri evleniyormuş gibi davranıyorlar.

      Sil
  3. Canım valla kararla falan olmuyo bunlar:) Ben de neler düşünüyordum ama bir baktım tanışmışım falan hikayeyi biliyorsun:) sizin için en hayırlısı neyse o olsun... Ben heyecanlandım bile valla:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet biliyorum canim. Ne diyeyim hayirlisi nasilsa öyle olsun. Simdilik sinavlari bir atlatayim da

      Sil