4/05/2013

Paskalya hediyeleri




Hristiyanların inancına göre geçen pazar günü yani 31.03 tarihinde oruç zamanı bitti ve pazar günü paskalya dedikleri bu özel gün kutlandı. Bu özel günde tıpkı bizim inancımızda ki gibi tüm aile bir araya geliyor, sohbet ediliyor ve birlikte yemek yeniyor.
Sebastian istersen sende gelebilirsin demişti fakat ben 4 günlük tatili kendimi dinlemek için ayırdığım için evde kalmıştım.
Dün sevdiğimle buluştuğumuzda bu üstteki fotoğrafta bulunan paketleri elime sokuşturdu ve bunlar ailemden sana paskalya hediyeleri dedi.
Oruç zamanı genellikle et ve şekerden uzak kaldıkları için, paskalya günü tatlı bir şeyler hediye edilir.
Sağ olsunlar gitmediğim halde, teyzeleri bana bu tatlı şeyleri göndermişler.
Böyle ufak ayrıntılar beni çok mutlu ediyor. İliskimin güzel yerlere gittiğini gösteriyor.
Ailenin beni benimsediğini gösteriyor. Aileden sorumlu bloggerimiz Anarşi ne diyor bu konu hakkında acaba?

2 yorum:

  1. Ne güzel, Bu seni benimsediklerinin göstergesi olabilir ya da sevgilerini, kültürlerini gösterme mahiyetinde bir davranış olabilir. Ama burada erkek arkadaşının büyük bir katkısı var, ailesinin seni benimsemesinde. İlişkilerde en büyük sorunlar ekonomik sorunlar ve ikinci sırada aile geliyor. Ailelerin anlaşamaması veya eşinin ailesi ile anlaşamaman ilişki de büyük problem olur. Sana tavsiyem evliliğe doğru giden bir ilişkiyse sevgilinin ailesi ile vakit buldukça onlarla zamanını geçir. Aynı şey erkek arkadaşın içinde geçerli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende zaten elimden geldigince davet edildigim aile ortamlarina katiliyorum. Ben Sebastiani aleme tanistirmadim daha. Bunun icin biraz daha zamana ihtiyacim var.

      Sil