7/26/2012

Benim kalemimden

Yazılarımla ilgili gerek okuyanlardan, gerekse gerçek hayatta beni tanıyan arkadaşlardan gelen sorular üzerine ufak bir açıklamada bulunmak istiyorum.

Gelen sorular arasında şunlar var: Yazılar tamamen senin hayatından mi? Gerçekten yaşadıklarını mi yazıyorsun? Kendin mi yazıyorsun? vesaire, vesaire.

Yazılar tamamen benim kalemimden. Hepsini ben yazıyorum. Alıntı yaptığımda yada bir arkadaşımla birlikte fikir alışverişinde bulunarak yazdığım zaman, bunu blogumda muhakkak belirtirim. Link veririm yada etiketlerim.
Yazılar tamamen benim hayatımdan mi? Hem evet, hem hayır. Bazıları gerçekten benim yasadiklarimla ilgili. Bazen hikaye anlatır gibi anlatıyorum bazı şeyleri, buda etrafımda yaşanan olaylardan ... Yani her konu benim yaşadığımı yansıtmıyor, ilham kaynağım insanlar.
İster yol üstü gördüğüm bir manzara olsun. İster çok yakın dostlarımın yaşadıkları tecrüberler olsun.

İlham kaynağım insan olabilmeyi başaran insanlar. Bazende olamayanlar. Sonrada Su küfür etme diyorsunuz :)

4 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Sertaç

    YanıtlaSil
  3. sen yinede küfür etme olurmu anlattıklarından yazdıklarından yola çıkarak söylüyorumki çok iyi bi insansın hassas ve duygusal bi yapın var ama bir okadarda olgunsun yaşadıkların seni yere sağlam basan bir insan haline getirmiş bu bir bakıma gurbette olmandan kaynaklanıyorda olabilir sevgiyle kal.

    YanıtlaSil