3/20/2013

Cinnet

O gün aslında gayet stresli başladı. Belki de sonradan cinnet geçireceğimin bir habercisiydi.
Sabah uyandığım da geceden kar yağdığını ve yine her yerin beyazlar içine büründügünü gördüm.
Kardeşim benden önce kalkmıştı ve hazırlanıyordu.
Bende gözlerimde ki yorgunluğu gidermek adına ellerimle ovuşturdum ve yavaşça yataktan kalktım. Hazırlandım rahatça. Kardeşim benden önce çıktı gitti ve tam ben evden çıkacaktım ki evi aradı ve trenlerin kalkmadığını söyledi.

Babam sağolsun bizi diğer şehirde bulunan tren istasyonuna bıraktı. Yoksa kardeşim proje iadesine bense ofiste ki toplantımıza yetisemeyecektik.
Ofisten çıktıktan sonra arkadaşlar ile buluştum. Öncelikle beni zorla bir fransız dükkanına soktular. Neymiş efendim yemekleri güzelmiş. Yanımda fazla para yoktu. Bende keseme uygun birşeyler seçtim.
Oradan çıktıktan sonra çarşıda biraz dolandık ve ben halledeklerimi hallettim, sonra bir kafede otururken Michael Katryn'e kim daha önce çocuk sahibi olacak sence, Su'mu yoksa Su'yün kardeşimi dedi.
Katryn'nin verdiği cevap ile benim şalterlerin atması bir oldu. Su artık çocuk sahibi olamaz demez mi?
Ben bir bağırdım o ara 'Bunu kacinciya söylüyorsun, bu ne anlama geliyor? Otuz yaşındayım diye her seferinde bunu söylemenin ne anlamı var? Ben çocuk sahibi olmak istiyorum.'
Katryn hanım sadece hayal edemiyormus.
Bir daha bunu duyarsam kalkar giderim dedim.

Ben anlamadım bu kızın derdini. O gün çok sinirlendim. Sesimin yükselmesine engel olamadım, eve dönünce de kendi kendimi yedim. Ne sinirleniyorsun elin öküzüne diye. Akşam kardeşimle yatağa uzanmış sohbet ediyorduk ki 'abla, sen ne zaman Sebastian'la bir araya geldin, bunlar seninle dalga geçmeye başladı. Senin mutluluğunu ve Sebastian gibi başarılı biri ile birlikte olmanı kıskanıyorlar bence' dedi.
Buyurun buradan yakın. Üni'nin Sheldon'u beni seçti diye suçlu ben oldum :)

5 yorum:

  1. Vay anasını arkadaş! Şu haset insanları boğazlayasım geliyo. Ama sakin olmak ve daha çok mutlu olursak onları daha çok delirtebiliriz:)

    YanıtlaSil
  2. Kardeşin doğru tespit yapmış. Öyle insanları arkadaş olarak bile yanında barındırma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok haklisin canim benim. Dikkat edecegim bundan sonra

      Sil
  3. varya, böyle şom ağızlı insanları...
    neyse, ama bence sinirlenecek bir durum yok, artı sanki elli yaşına gelmişsin gibi bir muamale yapmalarının altında bence de kıskançlık yatıyor, bilinçli bir şekilde moralini bozmaya çalışıyorlar işte, bence kıs kıs gül geç, daha çok sinir olsunlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cok haklisin canim benim. Sadece kiskanclik onun ki. Hep yalniz, hayatinda kimse yok, kimseyi begenmiyor ondan bence

      Sil