3/13/2013

Flash, flash, flash blogcanlar

En son yazımı hangi gün yazdım ben buraya bakayım? Boş bırakılmaya gelmiyor bu blog alemi. Okuyanlara kendini unutturmamalı. Bol bol yorum bırakmalı, insanların gözüne girmeli. Blogları takibe almalı, kendimiz takibe alınınca takipten çıkmalı.
Kurallar böyle. Ben demedim, delikanlının kitabında ay pardon blogun kitabında böyle yazıyor.

Şaka yaptım. :) Vallahi bu blog alemi bana çok güzel dostluklar kazandırdı. Hiç görmediğim insanları seviyor, onları merak ediyorum.Hiç bir karşılık beklemeden karşısındakinin yazıları okuyup sevgi ile yaklaşan insanlar oldu etrafim da.

Kimi bloggerler ile cep telefon numaralarımızı takas ettik. Bir yazı yazıyorum buraya hastayım diyorum mesela, whatsapptan mesaj düşüyor cep telefonuma, Balıktan, Pia'dan, Seda'dan nasılsın, neler oluyor iyimisin diye.

Anarşi ile mailleşiyoruz bol bol.Boşuna sosyolog olmamış bu kız. İnsanlar ile çok güzel anlaşıyor. Maillerden o kadar keyif alıyorum ki. Dersin daha dün görüstükte en son konusamadiklarimizi kaynatmaya devam ediyoruz.

Seda benim için kız kardeşi kadar yakın oldu. Pia dersen çok sevimli, whatsapptan deşifre oldu bana, fotoğrafını gördüm. Bir insan bu kadar mi sevimli olur.

Deniz'in Yıldız'i çok tatlı. Kiloluyum kiloluyum hep birlikte diyete girelim diye birbirimizi gaza getirdik, kadın bloggerlerin buluşmasında bulunan resimlerini gördüm, ay bu kız ne tatlı, ne kilosu be dedim. Boy var kadında bir kere. :)

SevdaS gelince, sanki ben onu hep tanıyordum, sanki hayatımda hep vardı. Bloggerin şirinesi.

Bu aralar asker yolu bekler gibi Balık'i bekliyorum. Önümüzde ki pazartesi günü Liverpool'dan Almanya'ya uçuyor kendisi. Neredeyse bir ay kadar burada. Yine sedigimiz şehirlerin altını üstüne getireceğiz ve bol bol resim çekeceğiz.

Dondurma delisi evlendi bu arada haberiniz var mi? Hatta Anarşi ile kına gecesine gittik. Masalarda tüm kızlara papatyalar vardı. Mis gibi kokuyordu her yer.
Çekim yasasına takmış ki, evlendiğini hayal ediyor bu aralar. Onun gibi yapacağım bende. Üni bitti, yüksek lisansımı da aldım. Bilgisayar mühendisiyim. Sorunlarınız varsa bana mail atın yeter :P

1iYokmu hocayı çok merak ediyorum mesela. Kafamda canlandiriyorum. Koray adı bana nedense hafif uzun kıvırcık esmer saçlı bir adamı çağrıştırıyor. Tabi ki tamamen ters bir düşünce de olabilir bu ama bloggerleri seviyorum. Nereden nereye geldim.

Mia daha yeni 25 oldu, benim gözlerim doldu. Bu arada Nil Karaibrahimgil nasıl bir şarkı çıkarmış ki bende 6 yıl önce 25 olduğumda tıpkı Mia gibi "iyi ki doğdum, gördünmü 25 oldum" şarkısını söylemiştim. Ben hangi ara 30 oldum? Hangi ara 31'den gün aldım fark etmedim bile. Yaşının tadını çıkar Mia.

Güven sayesinde "ben ölmeden" cümlesi artık sadece onun blogunu anımsatıyor ve bazen acaba ben ölmeden neler yapmak istiyorum düşüncesine teşvik ediyor.
Böyle işte. İyiki blog arkadaşlarım var.

Sonsuz'a gelince. Sonsuzluk işaretini çok sevdiğim için onun blogunu da, logosunu da, yazılarını da çok sevdim. Öyle bir güzellikle yazıyor ki, adamın izleyici gadget'i bile yok.

Yeliz'cigime de istedigi her hangi bir yerde erasmus cikar da Almanya'ya gelir de bulursuruz insallah.

Not: Yarin cep telefonumu tamire veriyorum. Yaklasik 3 hafta boyunca, twitter, whatsapp ve Candy Crush hak getire :) Bana ulasmak isteyenler sudurulmaz@gmail.com adresine mail atabilir. Hepiniz öpüldünüz.

25 yorum:

  1. Ne güzel bahsetmişsin bizden. Aynen ben de seninle sohbet etmekten çok zevk alıyorum.

    Düğündeki papatyalar çok güzeldi. Şizofern olacağız bu gidişle. :D Özlem'in düğün olayına gelirsek enişte bey de çok cimri çıktı ya! Hani adettendir bazı yörelerde gelinin sandığının üzerine oturursun damat para verir. Gelini göstermezsin para verir. Damat bey 1 lira verdi sakız bile alınmaz ona. Şimdi enişte beyin arkasından konuşuyoruz ama hehehehe Özlem'e cimri bir koca çekiyorum çekim yasasından :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay hic sorma Anarsi. Bende acaba benden baska biri daha fark ettimi enistenin cimriligini diye düsünüyordum. Bak sen de fark etmissin. Gelini almaya geldiklerin de hani ben kapidan Özlem'i birakmadim ya, banada vere vere iki lira verdi kiz sadece :D

      Sil
    2. ya bana niye cimri koca çekiyorsunuz bakiiyimmm :DDD
      Eniştemiz para saçıyordu desenize :)) Papatyalarım gerçekten güzeldi beğenmenize çok sevindim kızlar:)) Evlilik ne de güzel birşeymiş böyle ya ne kadar mutluyum anlatamam, canım kocişimm benim, iyi ki var :)) Şizofren konusunda o kadar haklısın ki "bir şizonun günlüğü" olarak değiştireceğim bloğun adını bu gidişle :)) Su ve Özlem ikinize kocaman sarılıyorum:)) ne güzel ne samimi bir yazı olmuş, teşekkür ederim canımmm :)) Bu arada Nil'den 25 yaş şarkısını dinliyorum, 1 ay sonra 25 olacağım iyi oldu bu şarkı :) Yazını yorumlarınızı okudum ya şimdi bana enerji verdiniz en yükseğinden :)) Kocişime laf yok :)))

      Sil
  2. Ölümle anıldığıma üzüleyim mi, beni ve blogumu hatırlatmasına sevineyim mi bilemedim. :)) Şaka şaka, çok teşekkür ederim. ;))

    YanıtlaSil
  3. Gozlerim doldu ♥ 3 hafta whatsaap icin uzun sure! merak ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim benim, belki bir ihtimal düzgün bir cep telefonu verirler bana bu süre zarfinda ve ona göre haberlesiriz. Onun haricinde mailler var

      Sil
  4. Kuzucum çok teşekkür ederim, ben de aynını düşünüyorum, uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi. Keşke yakın olsak, inşallah seninle de görüşme imkanı yakalarız bir gün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hele ben bir izine geleyim ilk isim zaten seninle bulusmak :)

      Sil
  5. Ben seni yerim Su!! Coook tatlisin. Iyi ki blogu actik ve tanistik onca guzel insanla di mi :)

    Bu guzel yazida adim gectigi icin cok mutlu oldum! <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seni yerim canim benim. Candy Crush manyagi :)

      Sil
  6. blogun amacı da böyle olmalı bence. dostluklar kurulmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aynen öyle. Daha dur senden de bahsedecegim ilk firsatta :)

      Sil
  7. NE kadar da içtenlikle hepimizden bahsetmişsin sen :) Keyifle okudum ve çok hoşuma gitti :D Bu arada kilom hakkında yorum yapmayayım ama vermem lazım yaaaaa (44 bedenim ama çaktırmıyorum hi hi hi)
    Yüreğine Sağlık!
    Öpüldün!

    YanıtlaSil
  8. Oyy sevimlilikten öleceğim:))bu samimiyet senin sayende oldu canım, sana çok teşekkür ederim. Böyle bir yazıda adımın ve sevimliliğimin! geçtiği için de ayrıca teşekkür ederim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cok sevimlisin ve seninle gercekten de ilginc bir bag kurduk. Tschüss

      Sil
  9. (:
    ya varya ben teee çocukken sana büyük bir hayranlık duymuş, tek bir şiirin ile feth olmuştum.
    şimdi artık bir şey demiyorum bile.
    Ben de çok mutluyum bu arada görüşüp fotoğraf çekip gezicez diye, yaşasın yaşasın yaşasın :)
    keşke ben geldiğimde karlar hemen erimese de bi beyazlar içinde fotoğraflarımız olsa :)

    YanıtlaSil
  10. Yanlış tahmin, kıvırcık değilim. :) İsmim de Korhan değil, Koray ama önemli değil. Önemli olan isimler veya fiziksel özellikleri değil, duygu ve düşünceler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya Korhan mi yazdim ben, tabi ki Koray, cok özür dilerim. Hemen düzeltiyorum.

      Sil
    2. Problem değil. Benim için bu listeye girmek bile yeterince mutlu etti, sağol. :)

      Sil
  11. ben de buraya yorum yaptıydım ama gitmemiş :D
    zaten şifre sordu yorumu gönder dince, dedim eyvah o kadar da yazdım hepsi gitti :(
    olsun, cumaya az kaldı :-*
    çok seviyorum seni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canim benim iki yorumun da geldi. Normalinde sayfamda sifre sormuyorum. Demek ki bir sorun olustu. Bahsettigim siirimi hatirliyorum. O siir benim icin cok önemli. Bu arada bende sana hayranlik duyuyorum :)

      Sil
  12. aaa bak ben bunu daha yeni görüyorum ve çok çok mutlu oldum amaa :) Yaaa gerçekten bu blog çok farklı bir şey. Senin yaşadıklarını ben de yavaş yavaş yaşamaya başladım :) İyi ki açmışım diyorum. :) Güzel dileklerin için çook teşekkürler İnşAllah olur :) Bu arada
    Dondurma delisi evlendi bu arada haberiniz var mi? ehehe ya inandım bi an şaşırdım yaa ehehe :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya dondurma delisini evlendirdik, kocasini cimri yaptik, sonra elini bollastirdik sorma :)

      Sil
    2. hahaha çok komiksiniz =)

      Sil