5/18/2013

Parayla mı veriyorlar?

Erkekler, adamlıktan nasibini almamış kendini adam zanneden erkekler.
Delikanlılığın kitabını ben yazdım diye burnu havada yürüyen fakat kavga anında geri adım atan. Halbuki adam kavgada belli olur.
Gururun g'sini bile bilmeyen fakat karşısında ki bayan ona yüz vermeyince 'bu ne gurur' diyen.
Bazen görüşmek istemezsiniz birisi ile, kibarlıktan ortak tanıdıklarınızın olduğundan kabul edersiniz görüşmeyi, yada sosyal medyaya arkadaş listenize almayı.
Evli barklı olmasına rağmen, çoluğu çocuğu ile ilgileneceğine saatlerini sosyal medyada geçirip durmadan hal hatır soran erkekler.
Aslında görüşmek istemediğinizi açıkça söyleyince, hanımının yanlış anlayabileceğinden çekindiginizi söyleyince 'korkma sana evlilik teklifi yapmayacağım' diyecek kadar pişkin.
Bana evlenme teklifi yapmayacağını idrak edecek kadar akıllıyım ve çocuk değilim dediğinizde 'sen uçmuşsun kızım' diyen.
Parayla mı veriyorlar sizi bize anlamadım ki.

4 yorum:

  1. muhattap olmamak en iyisi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyle yaptim zaten Melocum. Ama herkese de blok cekilmez ki ;;)

      Sil
  2. kesinlikle muhattap olmamak lazım. Böyle aptal tipler çok çok fazla. Yok faceden mesajlar, dürtmeler falan. Hepinin köküne kibrit suyu :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canim ya, gercekten bazi tiplere anlam veremiyorum. Acaba erkekler de bizim hakkimizda böyle düsünüyormudur? Varmidir böyle davranan bayanlar?

      Sil