11/25/2012

Demek ki eklemeyeceksin

Bazen Facebooktan arkadaşlık teklifi geliyor. Bende okuduğum bloggerleri ekledim. Kimisi kabul etti, kimisi kabul etmedi. Sağolsunlar. Üye olduğum grublarda yazdığım yazıları okuyanlardan da arkadaşlık isteği geldi ve ben hepsini kabul ettim.
Bazı günler yazdıklarını yada düşüncelerini beğenmediğim insanlar oldu, yinede silmedim.

İki gün önce oynadığım ChefVille oyununda istek gönderdiğim arkadaşlardan bazıları bu oyunu aslında oynamamakta. Bende arkadaşlardan birine "sen oynuyormusun bu oyunu" diye sordum, hayır cevabını aldım.
Bir iki satır konuştuktan sonra bu güne kadar hiç konuşmadığımız için memnun olduğumuzu belirtip, yeniden görüşmek dileği ile konuşmamızı sonlandirdik.

Bugün mesaj kutumda bu isimden bir mesaj: "Bir daha seninle görüşmeyeceğiz. Lütfen cevap yazma."

Haydaa ... Ne olduğunu anlayamadım ama kırıldım açıkçası. Ben bu insana karşı iki satırda bir hata yapmadım, yada yaptıysam ne gibi bir hata yapmış olabilirim ki. Yada ben ne demiş olabilirim ki, bana bir daha yazma diye mesaj almayı hak ettim.

Aslında mesaj atıp "Hayırdır, yanlış birşey mi dedim?" diye sormak geliyor içimden ama benimde az çok bir gururum var. Sormayacağım, kimseyi rahatsız etmeyeceğim ve bundan sonra gelen arkadaşlık taleplerinde bir kez daha düşüneceğim.

8 yorum:

  1. Bu insanları aklım almıyor, sanalda değil ama gerçek hayatta başıma gelmişti benimde :) Dengesizin tekiydi, o yüzden aldırmadım :)

    Açıklama yapmadan bu şekilde konuşabiliyorsa, canını sıkmaya bile değmez, boşver :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkür ederim Melom. Dedigim gibi anlam veremedim. Hal hatir sorduktan sonra ne yapmis olabilirim ki. Dedigin gibi, üzülmeye degmez.

      Sil
  2. Öyle insanları arkadaş listende bile barındırma. Sanal alemde ne kadar az insan o kadar huzur. Benim düşüncem öyle. Nedenini bile sorma, çünkü neden sormak bile onu önemsediğini gösterir. Boş veeerr!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkür ederim verdigin destekten dolayi. Dogru söylüyorsun. Bana önem vermiyene bende önem vermemem gerek ;)

      Sil
  3. salla gitsin..işe yaramaz tipler olabilir..http://zoomlabakalim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. salla gitsin
    :)
    http://zoomlabakalim.blogspot.com/

    YanıtlaSil