11/12/2012

Sevdanin blogunda cekilis var

Ilk defa bir cekilise katiliyorum. Daha önce hic katilmadim. Cünkü ben Almanyada yasiyorum ve olurda bana cikarsa, arkadaslari kargo ile falan ugrastirmak istemiyorum. Ayrica sivi maddelere falan posta yolu ile yurt disina zaten izin vermiyorlar.

Onun icin kitap cekilisine katilmak istiyorum. Sevdanin bu cekilisinde sadece kitabina talibim. Insallah gönlümden olani gecer ve kitap bana cikar. Yoksa Sevda hepsini birden tek bir insanami gönderecek acaba?
Sevdacim bunu okuyorsan bana bir cevap ver güzelim.

Öptüm seni kocaman.

Evet cekilise buradan alalim sizi -->

Sevdanin cekilis hediyeleri

6 yorum:

  1. Kuzum, hemen sana cevap veriyorum, eğer sana çıkarsa 2 kişiye hediye ederim, bir kitap daha alırım, sana ayrı, diğer kazanana ayrı gönderirim.. Hatta sen bana dua et, ben çalışayım. Ben sana her ay bir kitap alır gönderirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kurban olayim seni yaradana. Canimsin benim Sevda. Bana cikarsa ve ben senden bir kargo alirsam, sana birsey göndermezsem adimda A.K degil ;)

      Sil
  2. Deli, ben senden birşey istemiyorum ki... Ben sana diyorum, bu çekiliş sana çıkmasa da ben işe başlayayım sana kitap göndereceğim söz :) Sen dua te bu kız işe başlasın artık diye yeter :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dualarim seninle bitanem. Her aksam basimi yastiga koydugumda dualarima ekliyecegim seni. :)

      Sil
  3. Merciii kuşum hem dualar hem fotoğraf için :)

    YanıtlaSil