12/17/2012

Tartışılan yazılar Vol.1

Şimdi yazdığım yazıya da binbir çeşit yorum gelecek. Herkes bir şekilde kendini diğer arkadaşıma verdiğim değer ile karşılaştıracak.
Mırın kırın edecekler, vay ona yazı yazıyorsun da bana yazı yazmıyorsun diye beni sık boğaz edecekler. işte bu yüzden tüm yazılarımı buraya yazar oldum. Ama kimse benim kime nasıl değer verdiğime karışamaz. Gelen tepkilere kulak asmamam gerekiyor aslında. İnsanlar her zaman bir şekilde birileri ile kıyaslanırlar, yada kendilerini kıyaslarlar.
Ama şunu demek istiyorum ki, normal bir günde hiç aklına gelmediğim insanlar, facebookta ben yazılarımı paylaştığımda altına "hmm?", "kime yazdın?" diye not bırakmaktan kaçınmıyorlar.
"Sanane" demek istiyorum çoğu zaman. Okudun madem, düşünceni kendine sakla. Yorum yapacaksanda kırıcı olma. Off yine bunalttılar beni ya.

6 yorum:

  1. Canım benim takma diyeceğim ama bilemedim desem mi :D
    Buraya istediğini yaz. İstersen oraya da yaz.
    Tepkilere de gül geç bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kimseye kulak asmamayi yavas yavas ögreniyorum bitanem. Istedigim gibi yaziyorum. Ama bazen gercekten bunaltiyorlar beni.

      Sil
  2. Bence böyle şeyleri kafana takma ve içinden kime ne yazmak geçiyorsa yaz.
    Neticede insanların bu yaptıkları çok saçma :)
    Bugün ona yazmak gelmiştir içinden, başka bir gün başkasına, zorlama ve dayatma yazılar zaten samimi olmaz ki, bir de utanmadan bana niye yazmıyorsun tribine giriyorlar...
    Demekki onlar samimiyet aramıyorlar, dayatma olsun çamurdan olsun da bana olsun, egom tatmin olsun diye bakıyorlar :) En temizi böyle insanları hepten hayatından çıkarman...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyle yapiyorum zaten. Ben icimden gelmis birseyler karalamisim. Sonucta bunda yürek var, emek var. Saygi duy. :) Seni seviyorum baligim.

      Sil
  3. İşte o yüzden artık ben de adam akıllı facebook hesabımı kullanamaz oldum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende gercek Facebook hesabimi dogru dürüst kullanmiyorum. Ne yazarsan yaz, bir sorun. Bosver biz burada daha mutluyuz galiba

      Sil