5/22/2012

Söyleyin a dostlar


17 yaşındayken yani bundan tam tamına 13 yıl önce yengemin kardeşi ile aramızda ufak duygusal bir bağ kurulmuştu. Ben yurtdışında yaşadığımı söylemiştim size. İzine gitmiştik o sene ve G. ile çok güzel vakit geçirdiğimiyden dolayı ona karşı birşeyler hissettiğimi zannetmiştim. Yada gerçekten hissettim bilmiyorum.
O senesi izin dönüşü beni rahatsız etmeye başlamıştı, durmadan evi aramalar, telefonda şarkı dinletmeler vs. vs. Annem şüphelenmeye başladı ve bende çok korkmuştum ortaya çıkacak diye.
G.ye sonra bir mektup gönderdim, aramızda geçenleri yanlış anladığını ve bizim aramızda asla birşey olamayacağını sonuçta akraba olduğumuzu yazmıştım. Mektup eline geçtikten sonra gelen telefonlar kesildi. Demekki istediğime ulaşmıştım ve benden umudunu kesmişti. Bir sene sonra bir kız kaçırdığını ve evlendiğini duymuştum ve çok rahatlamıştım ne yalan söyleyeyim.
Zaten ben o seneden beri izine gitmedim. İki çocuğu oldu bu arada. Geçen sene birden Facebookta beni bulmuş ve eklemiş. Bende kabul ettim, nede olsa akrabam dedim ya.
Ama bana hala beni çok sevdiğini, karısını hiç bir zaman sevmediğini, zaten hiç bir arada yaşamadıklarını, karısının ailesi yanında yaşadığını ve kendisinin de turizimde çalıştığı için hep ayrı olduklarından bahsetti. Benim hayatımda biri var, zaten aslada ona geri dönmeye yada olmayan birşeyi yeşillendirmeye çalıştığım da yok ama durmadan bana mesaj atması benim canımı sıkıyor.
Kalbini kırmak istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum. Yazdığı mesajlara çok soğuk bir şekilde cevap veriyorum yada bazen günlerce bekletiyorum ama anlamıyor.
Söyleyin bana a dostlar ne yapmam gerekiyor?

8 yorum:

  1. bence senin de bir ilişkin olduğunu ve aranızda onunla hiçbir şey olamayacağını açıkça belirtmen lazım. ya da internet üzerinden sana ulaşıyorsa bunu engellemeye çalışmalısın. sen kendin için en iyisini daha iyi bilirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaç kere söyledim canım ama bir türlü anlatamadım. Galiba en iyisi gerçekten de bana ulaşmasını engellemek

      Sil
  2. Bence direk istemediğini söyleyip mesajlarına ve aramalarına dönme. Sessizliğinden anlar zaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet haklısın, en doğrusu bu olacak galiba

      Sil
  3. bence en güzeli onu facebook üzerinden engellemen olur canım. çünkü sen ne kadar çok "ilişkim var istemiyorum seni" dersen o daha çok hırs yapar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın Wodkacım bende öyle yapacağım zaten. Facebooktan silmiştim fakat durmadan arkadaşlık teklifi gönderiyor. Engellemek en doğrusu.

      Sil
  4. CYK'ya katılıyorum. Doğrudan olamayacağını söyle ve kesinlikle bir daha cevap verme. Çünkü tersleyerek cevap vermeye devam etsen bile yüz bulacaktır. Bunlar iyi niyetten asla anlamazlar...Kendini de sıkma;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Bulut. Kendimi sıkmayacağım :)

      Sil