8/02/2012

Rezervasyon hazır

Bu gün ilk defa dışarıda orucumuzu açacağız. Bu güne kadar hep evdeydik. Arkadaşlarla sözleştik ve bir türk restoranında rezervasyon yaptırdık.
Akşam Almanya saati ile 21:16 da 9 kişilik grubumuzla orucumuzu açacağız. Grubumuz çok karışık aslında yani dil ve ırk olarak fakat hepimizi birleştiren bir nokta var oda ramazan.

Onun haricinde bugün ilk defa sevgilimde bizimle birlikte bir türk lokantasına gelmiş olacak. Kendisi vejeteryan olduğundan dolay bugüne kadar bir türk lokantasında yemek yemedik. Bol etli türk lokantasına nasıl götüreyim ben Sebastiani ;) Bu akşam pilav, makarna, bol salata idare edecek artık beyefendi. Bakalım türk lokantasını sevecekmi?

Hafif heyecan yaptım aslında. Birde diğer gelecek olanlar arkadaşlarla nasıl anlaşacak onu çok merak ediyorum. Çok sakin sessizdir Sebastian, tanımadığı insanlarla kolayca kaynaşamaz onun için bu akşam kendini nasıl hissedeceğini çok merak ediyorum. Ama benim için gelmesi bile yeterli, bana değer verdiğini gösteriyor sonuçta. Hadi öptüm seni blog, sizide blogcular

4 yorum:

  1. PEKİ SONUÇ İFTAR NASIL GEÇTİ SEVGİLİNİN TEPKİLERİ NASILDI SENİN İNANÇLARINA BAKIŞ AÇISI NEDİR HİÇ SENİNLE AYNI DUYGULARI YAŞAMAK ADINA ORUÇ TUTMAYI DENEDİMİ :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İftar yemeği çok güzel geçti. Sevgilim hem yemekleri beğendi, hemde yeni tanıştığı arkadaşlarımı da sevdi. İnancıma karşı saygısı var, merak ettiği konuları da soruyor, fakat oruç tutmasına bir mana veremedim. Yani böyle birşeyi beklemedim ondan

      Sil
  2. ikinizde çok şanslısınız birbirinizi anlıyor olmanız çok güzel dilerim mutluluğunuz daim olsun...

    YanıtlaSil