12/13/2012

Gitti güzelim telefon

Dün aslında çok güzel bir gün geçirdim. Üniversiteden arkadaşımızın tez sunumu vardı ve bizde sevdiğimle tez sunumuna katıldık.
Arkadaşımız böylelikle üniversite döneminde en zor aşamayı ardında bırakmış oldu. Tez sunumundan sonra Ebru hepimizi ilk önce evinde ağırladı ve birlikte sohbet edip, kahve içtik.
Sonra üniversiteden arkadaşlarımızla ve profesörlerimizle birlikte noel pazarına gittik.
Noel pazarında da onca soğuğa rağmen güzel saatler geçirdik ve akşam 9'da arkadaşlarımızdan ayrıldık.
Tren istasyonunda beklerken tam elimi sevdiğime uzatmistim ki, kendisi de ceketinin cebinden o arada cep telefonunu aldı. Elim cep telefonuna çarptı ve yere düştü. Lanet olsun iPhone sevgisine. Telefon yere düştü ve ön cami tamamen kırıldı.
Ufak çapta bir şok yaşadım. Çok üzüldüm. Eve gittiğimizde hatta ağladım. Sebastian bana sarılıp bu kadar önemli olmadığını söyledi ama ben tamir ücretini karsilayacagimi söyledim.
İnternetten araştırdım şimdi. iPhone 4S telefonların da ön cam tamamen telefonla birleşik olduğundan dolayı, tamir için tüm telefonu açmak gerekicek. Tamir parası da bu sebepten dolayı biraz yüksek, fakat benim suçum. İstemiyerek oldu ama yinede tamir parasını karsilamazsam içim rahat etmeyecek.
Tüm gece kendimi harap ettim diyebilirim. Sonuçta sadece bir telefon, bu kadar üzülmemem gerekiyor belki ama, telefonunu iş yeri için ve özel notlar için kullandığından dolayı, sinirlerim alt üst.

10 yorum:

  1. Sıkma canını, her şey hallolur.
    Olacağı varmış ve olmuş.

    YanıtlaSil
  2. :( gecmiş olsun nediyelim canım olmuş bikere

    YanıtlaSil
  3. Bence üzme kendini, neticede isteyerek olmamış...
    Hem insanlık hali olur böyle şeyler, günün birinde eminim ki gülerek hatırlayacaksın bunu... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, dogru diyorsun. Biraz daha rahatladim. Bakalim tamir olsun, bende rahat edecegim.

      Sil
  4. Olur öle şeyler cana geleceğine mala gelsin. Üzme sen kendini :)

    YanıtlaSil
  5. Canım, şimdi okuyabildim. Geçmiş olsun. Allah beterlerinden korusun. Bazı durumlar için başa gelen çekiliyor. Üzülme sen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkür ederim canim. Biraz arastirdiktan sonra hallettik gibi. Pazartesi sabahi tamire verecek, aksamda is dönüsü alacak telefonunu. Elinde yedek telefon olmadigi icinde sorun oldu bozulmasi.

      Sil