5/02/2014

Plak

Mayis geldi. Bu demek ki hem benim hemde Sheldon'un dogum günü. Yine biz birbirimize ne istedigimizi sorduk. Kürek davasini biliyorsun. Bilmiyorsan buradan okuyabilirsin.

Kürek
Kürek Vol.2
Kürek Vol.3
Kürek Vol.4

Acikcasi bu sene sorarken "bana bak yurtdisindan hic bir sey isteme, fena yaparim" dedim. O da bende cok güldük.
Neyse Sheldon'un plak calari var ve benim de cok hosuma gidiyor. Bu yüzden bir plak istedi. Istedigi plak 2006 yilinda cikmis. "Büyük ihtimal kullanilmis almamiz gerekecek" dedi.
Bende internetten arayisa girdim ve maasimin gelmesini bekledim.
Sonra plaki buldugum sitede "su an satisa sunulmuyor" bildirisi ile yikildim.
Aramaya devam ettim ve Amazon'da buldum. Bu sefer de acaba bu Sheldon'un istedigi plak mi, yani özel bir kapagi var onu istiyor da. Satisa sunan bayana mail attim, dedim bu plagin kapaginda kafa resmi var mi? - dedi ki evet o.
Hemen ismarladim.
Sitenin verdigi bilgiye göre 10 Mayis'ta gelecek. Sheldon'un dogum günü de 11 Mayis zaten.

Sonra benim ne istedigimi sordu sevdicek. Ben aslinda hosuma giden bir yüzük istiyordum. Fakat insan sevdiginden yüzük isteyince genellikle karsida ki insan "eyvah evlilik teklifi bekliyor bu" diye kasilacagi icin yüzük istemeyeyim en iyisi dedim.
Kiz arkadasima sordum. "Sheldon'dan sence yüzük isteyebilirmiyim dogum günüm icin."
Isteyebilirsin, sadece evlilik teklifi beklemedigini söyleyebilirsin. Sonra parantez icinde evlilik teklifi etse daha hos olur tabi ki dedi. :)
Bende yüzügümü istedim sevdicekten.
Ne olur dua et. Kürek gibi basima bela cikmasin bu plak isinde de.

11 yorum:

  1. Güzel fikirmiş hediye isteklerini söylemek :) Ben genelde sürpriz olsun isterim ama bu da hoş olabilirmiş aslında :) Bakarsın bi tek taş gelir neden olmasın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sheldon bu konularda biraz odun :) O yüzden istedigimizi söylüyoruz birbirimize. Tek tas degil ama ufak tasli bir gümüs yüzük istedim. Geldiginde onu da paylasirim.

      Sil
  2. Bu arada kürek maceranı da okudum ve çoook güldüm :D Hakikaten enteresan bir sevgilin varmış canım, Allah kolaylık versin :D Neyse ki bu sefer ki normal bir istekmiş yaa , bence bi sorun çıkmaz. Ama bak eşimde bana bi gramafon almıştı biz nişanlıyken. Kargoda gelirken güzelim Zeki Müren plagı kırık geldi :S Bir sürü de para vermiş. İade de kabul etmediler. İnşaallah öyle bir sıkıntı olmaz sende de. Moral verecektim aslında bak sen yaptığıma :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kürek macerasi tam bir macera olmustu gercekten Kahvem. Zeki Müren Plagina cok üzüldüm ya. Insallah öyle bir sey olmaz ama sanmiyorum, ona göre paketleyeceklerdir. Iade olmamasi kötü olmus.

      Sil
  3. Ne tatlısınız ama ya :)
    Hediyesi istediği gibi olur umarım :))
    Benim şimdi hemen kürekle ilgili yazılarını okumam lazım :))

    YanıtlaSil
  4. Hahaa kürekli postlara koptum bir kere. Gerçekten orjinal bir çiftsiniz.

    Ama sevgiline odun deme bence. Zira hediye konusunda gıkı çıkmayan eşe beğendiğim şeyleri söylemeye başladığımda bile aldığım cevaplar orjinal :D Beterin beteri var yani :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok haklisin Bitli Turist. Sebastian hic degilse istedigimi aliyor. Bu güne kadar hediye almamis hayatinda ve hediye edilen bir seyi begenmediginde o duruma düsmek istemedigi icin hediye almasini da sevmiyor. Bende bu sekilde alistiriyorum onu, ufak hediyelere.

      Sil
  5. haha :D yine orijinialliğini göstermiş. umarım bu sefer kazasız belasız vaktinde ulaşır :D
    aslında sende ondan böyle çok saçma bir şey istemen gerek ki anlasın :D
    ne bilim bir kavanozda nil suyu sipariş ettir, bir kase de çöl kumu falan haha, azıcık hak ediyor sanki böyle bir şeyi :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslinda sacma bir sey degil. Plak calari var ve hep plak dinliyor. Bu gün bildirim geldi, satici göndermis plagi. Yarin öbür gün gelir. Vallahi senin söylediklerin ne kadar ilginc. Benim aklima gelmez ki.

      Sil
    2. haha :) olsun geyik muhabbetine komik bir anı olabilirdi, yıllar sonra ne uğraştıydım sana şunu alıcam diye hatırlar gülerdiniz :p
      saçmalığından değil zaten, ama özel bir kapağı olan bir plağı bulmak da kolay değil normalde :) o yüzden dedim. orijinal bir şey istemiş işte.

      Sil
    3. Evet istedi ve ben buldum ve gözüne sokacagim dermisim muhahah

      Sil