11/27/2012

Eli boş gidilmez


Yarın akşam sevdiğimin teyzesinin doğum günü kutlamasına davetliyim. Kendisi tüm aileyi ve yeğenlerinin sevdiklerini de davet etti.
Sevdiğim hediye konusunu pek önemsemez. Davet edildiği arkadaş doğum günlerine, aile doğum günlerine eli boş gider. Doğum günü hediyelerini zoraki alınan şeyler olduğundan dolayı sevmiyor.

Başlarda bu huyu beni çok şaşırttı. Böylelikle sevgililer gününde ve başka günlerde hediye almadım kendisinden, fakat doğum günümde birşey alacaksın demiştim ve bana ufak bir kalp şeklinde kutunun içerisinde bulunan cukulata almıştı. Önceki yazılarımı okuyanlarınız hatırlar.

Kara kara düşündüm kaç gündür kadına ne alayım diye. Aylar önce beni tüm ailesine tanistirdiginda tanıştığım teyzesi unutmamış beni de davet etmiş. Tabiki birşey almam gerekiyordu. Sebastiana sordum ne alayım, hiç bir fikrim yok diye. "Birşey almak zorunda değilsin" dedi. Zaten başka bir cevapta beklemiyordum.

Dün bir kaç hediye eşyası satan dükkan dolandıktan sonra üstteki resimde bulunan kutucugu aldım. Ahşap bir hazine kutusu, belki içinde takılarını saklar.
içinde de üzerinde "Özel bir insan için" yazan ufak bir şarap şişesi.

Nasıl buldunuz?

8 yorum:

  1. Gayet sırın olmus canım. Ben şahsen beğendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Desteginden dolayi tesekkür ederim canim.

      Sil
  2. Perfekt! Orientalisch Weihnachtlich :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Stimmt. Daran habe ich garnicht gedacht. :)

      Sil
  3. Bugünde benim kayınvalidemin doğumgünü.Ne alsam derdindeyim ve bu yazını okudum ne güzel değil mi Su'yum? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel bir tesadüf canim benim. Umarim uygun birsey bulmussundur. Bu aksam gidecegim, aile ile 3. kez bir araya gelecegim. Cok merakliyim, bakalim nasil gececek.

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Tesekkür ederim Miam. Gidip kutudan kendimede mi bir tane alsam, ne yapsam? :)

      Sil