2/08/2013

Özlemce Mim

Bu mim nasıl karıştı Tanrım. Ben mimin sonunda yeni soru soracağımızı bilmiyordum. Neyse Özlemcigim mimi yapmış ve kendi sorduğu sorularda beni mimlemis. Hemen hepsine cevap veriyorum.

1.Mutluluk sizce nedir?
Mutlu olmasını bilene mutluluk ufak ayrıntılarda saklıdır. Mesela sokakta doyurdugunuz bir çocuğun gülümsemesi.

2.Sevdiğiniz bir insanı kaybettiniz onu tekrar kazanmak istiyorsunuz? Ne yapardınız? Doğru dürüst sevseydim kaybetmezdim demek ki dersem çok mu küstah olur?

3.Hayatınızda ki olmazsa olmazlarınız nelerdir? Kişi, eşya her şey olabilir...
Kardeşim olmazsa olmaz. Her gün üniye giderken çantamda kitabım olmazsa olmaz. O gün okumasam bile çantamda muhakkak bir kitap vardır.

4.Zamanı geri sarma özelliğiniz var ilk olarak hangi yasa ve hangi olaya geri dönmek isterdiniz? Neden?
İki sene öncesine sarardim. Yani 28 yaşıma ve bir önceki mimde hayatımda dönüm noktası olduğunu ve kendime sakladığım olayın olmamasını sağlardım.

5.Bonus kazandınız ve size zamanı ileri sarma özelliği de verildi..Hangi yasa yolculuk yapardınız, neyi merak edersiniz gelecekte?
Galiba ben 5 yıl sonra Sebastian hayatımda olmaya devam ederse, nerede olacağımızı merak ettiğim için 5 yıl öne sarardim.

6.Evleneceğiniz insanda arayacağınız özellikler arasında olmazsa olmazınız ne olurdu?
Adam gibi adam olması. Yani lafında durması ve sinirlendiği zamanlarda bile sevgisinden dolayı sakinliğini koruyabilmesi.

7.Size sihirli bir değnek veriyorum.. Ve ne istersen onu yapacaksın ama sadece bir kere kullanma hakkın var.
Ne yapardın?
Enistenizi nikah masasına oturturdum ;)

8.Yolda gidiyorsun karşı cinsten biri laf attı. " Hey yakışıklı" --- "Güneş yeryüzüne inmiş, bu ne güzellik" dese ne tepki verirsin?
Yakışıklı kelimesi bana ya neyse onu güzelime çevirelim. "Güneş yeryüzüne inerken seninde başına geçmiş herhalde" derdim.

9.Sana yapılacak en büyük işkence ne olur? Bu soru sizi gıcık etmem için soruldu, haberiniz olsun :))
Boğularak ve yanarak ölme korkusu var. Yani acıklı bir ölüm. Galiba su altında zorla kafamı tutmaları işkence olurdu.

10.Size yapılan yada sizin yaptığınız çok büyük bir şaka oldu mu? Varsa paylaşır mısın, please? :)

Geçen sene üniversitede arkadaşlarla başka bir arkadaşa çok kötü bir şaka yaptık. Kendisi spora gitmişti ve ondan önce kardeşimi aramıştı. Kardeşim telefonu acamamisti. Sonra bizim başka bir arkadaş kardeşimin telefonundan geri arayıp bu numarayı aramışsınız ben polis komseri felanca bu telefonun sahibini nereden taniyorsununuz. Cinayet mahallinde bulundu dedi.
Arkadaş inandı ve panik oldu. Kardeşimin erkek arkadaşını aradı ve kardeşimin telefonunun nerede olduğunu sordu. O arada kardeşim telefonunu kaybettiğini yeni farketmiş gibi yaptı ve arkadaşımız iyice inandı. Kendisi o ara spordan çıkmış bir yere gidecekti ve kardeşimin sevgilisine yolu sordu. Bu arada kardeşimin telefonundan polis rolüne giren arkadaş tekrar arayıp felanca yerden felanca yere yönlendiginizi görüyoruz. Orada ne işiniz var, cinayet mahalline çok yakın dedi.
Arkadaş iyice panikledi. Polis kardeşimi nereden tanıdığını ve kardeşimin su an nerede olduğunu sordu. Arkadaş uninin adresini verdi. Polis arkadaşa hemen üniye gitmesini fakat bu arada hiç kimseyle telefonda konuşmamasını söyledi.
Arkadaş panikle tmm dedi ve kapattı. Bu arada kardeşimin sevgilisi arkadaşı aradı ve arkadaş korkudan su an seninle konuşamam, lütfen kapat üniye geliyorum zaten dedi.
Üniye vardığını gördüğümüzde polis rolündeki arkadaş tekrar arayıp, binanın önüne gelmesini ve ellerini yukarıya kaldırmasını söyledi.
Elleri yukarı kalkmış bir vaziyette binanın önüne gelirken bizim kadroyu görünce kıyamet koptu zaten. Acayip eğlenmiştik. Anlat dedin anlattık Özlem. Uzun oldu ;)

11.Hayat kısa ve zaman çabuk geçiyor o zaman ......... yapalım? Boşluğu doldur bakalım..
Çocuk

2 yorum:

  1. hahahhaha tamam dost oldu bu sefer :DD
    Enişte duy sesimizi demek istiyorum :DD Yalnız şaka çok fena ya, arkadaşınıza çok üzüldüm ama siz çok eğlenmişsinizdir eminin:D

    YanıtlaSil
  2. dondurma delisi: Arkadasimiz da soku atlattiktan sonra güldü. Aklimiza geldikce gülüyoruz artik hepimiz.

    YanıtlaSil