12/09/2013

Baba ve Piç


Yorumum:
Elif Şafak'i severek okuyorum. Yazarların politik görüşleri, dini bakış acılarına kapılmamaya çalışıyorum. Kalemine bakıyorum bir yazarın. Bir yazar yazdıkları ile ilgimi çekebiliyor mu? - ben onun peşindeyim. Bu yüzden Elif Şafak'in Aşk kitabın okuduktan sonra tüm kitaplarını okumaya karar verdim.
Baba ve Piç güzel bir kitap. Biraz yorucu olabiliyor. Hikaye bir Amerikalı ermeni asıllı bir genç kızın ailesinin köklerini araştırmak için Amerika da bulunan ailesinden gizlice Türkiye de bulunan üvey babasının ailesine gitmesini anlatıyor.
Bu evde dört kız kardeş yaşamaktadır ve bu dört kız kardeşin bir de bakıp büyüttükleri bir piç vardır. Evet annesine teyze diyen, babasının kim olduğunu bilmeyen bir kız çocuğu vardı. Amerikalı kız bu kız ile çok iyi arkadaş olur. Kitabın sonunda babasını öğrenecektir piç. Kitap boyunca tahmin yürüttüm, doğru tahmini de yürütmüsüm fakat yok artık dedim.

7 yorum:

  1. Çok çarpıcı bir kitap :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Piacim gercekten cok carpiciydi. Severek okudum ben.

      Sil
    2. Ben de çok sevmiştim canım

      Sil
  2. keşke kitaplarla ilgili yorumlarını yaparken sonu ve içeriği hakkında daha az yazsan ve daha az tüyo versen diyor, sonra da okuduğuma pişman oluyorum biraz :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam bundan sonra hic anlatmam Balik ;)))

      Sil
    2. Hayır :( hiç anlatma değil, sadece fazla tüyo verince heycanı kalmıyor, ben seviyorum senin kitap yorumlarını. :/

      Sil
    3. Tamam cok az tüyo :) Biraz daha fazla duygularimi anlatayim okurken hissettiklerimi.

      Sil