2/14/2013

Laf aramizda

Sevgililer günü demişken, ben bu gün istasyonda eve dönerken ve trenimin gelmesine yarım saat varken, kitapciyi dolandım. Sonra biraz da istasyonun içinde bulunan dükkanlara baktım.

ineceğim peronun başında beklerken ve bir adım ileri, bir adım geri sallanırken (hava çok soğuk, ısınmak için yani) bir baktım ki komşunun kızı elinde bir çiçek, diğer elinde de tanımadığım bir çocuğun eli bana doğru geliyor.
Ben bu aralar siyah beremle dolandigimdan ve bere bazen yüzüme doğru kaydığından hemen taninmiyorum. Benim ben olduğunu fark edince hemen çocuğunu elini bıraktı. Bende görmemiş gibi yanlarından geçtim gittim.

O arada çocuk "Ne oldu ya?" diye sordu.
"Tanıdık" dedi bizim komşu kızı da.

Aman Su, bunda ne var şimdi diyeceksiniz. Diyinde blogcanlar, bu komşu kızı daha 13 yaşında. Bir an düşündüm de ben o yaşta daha sokakta istop oynuyordum la.
Sevgili ne demek?!

Az biraz geri kafalıyım galiba.

8 yorum:

  1. Al benden de o kadar! Artık böyle daha minicikler ama aşkın alasını biliyorlar. Neyse istop oynamak daha güzeldi zaten;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet topumuzu alip sokaga cikalim Piacim. :)

      Sil
  2. Ben de geri kafalıyım galiba.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi, bütün geri kafalilar toplaniyoruz :D

      Sil
  3. Ohaa!! 13 yaşında biz ne yapıyoduk lan! Valla da sevgili mevgili işlerimiz olmadı...:D FAzla geriyiz fazlaa :D:D

    YanıtlaSil
  4. üzülsem mi sevinsem mi bilemedim valla :) Ben 13 yaşımda ip atlardım sokakta, saklambaç oynardım :) Sevgili ne bilmiyordum ki :)

    YanıtlaSil